Αποδράστε σ’ένα διαφορετικό κόσμο!

Ζήστε τη μοναδική αίσθηση του πως είναι να «πετάς» και ν’ αναπνέεις κάτω από το νερό!

Eκεί μπορείτε να βρείτε απόλυτη ησυχία, να ανανεωθείτε και να γεμίσετε ενέργεια, ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνετε μοναδικές αισθήσεις.

Η απόλυτη εμπειρία επαφής με τη φύση, που θα αλλάξει τον τρόπο που τη βλέπετε για πάντα.

Κάντε το πρώτο βήμα και ανακαλύψτε τον υποβρύχιο κόσμο. Μετά θα θέλετε να τον επισκέπτεστε συνεχώς.

Η περιπέτεια μόλις αρχίζει!

Ιστοπλοϊκές εκδρομές

Ανακάλυψε την Κατάδυση

Κατά τη διάρκεια της εμπειρίας «Ανακαλύπτοντας την Κατάδυση» (DSD), θα μάθετε για τα διάφορα εξαρτήματα του εξοπλισμού αυτόνομης κατάδυσης και θα κατανοήσετε τις βασικές λειτουργίες τους, ενώ σκοπός μας είναι να αισθάνεστε άνετα όταν τα χρησιμοποιείτε σε μικρό βάθος.

Το πρόγραμμα είναι διάρκειας περίπου 3 ωρών και συμπεριλαμβάνει μια μικρή θεωρία που θα κάνετε με τον εκπαιδευτή σας. Θα σας παρουσιαστούν οι βασικές αρχές για μια ασφαλή και ευχάριστη κατάδυση και θα γίνει η γνωριμία με τον εξοπλισμό.

Κατόπιν θα καταδυθείτε μαζί με τον εκπαιδευτή σας, ξεκινώντας από βάθος που πατάτε και αποκτώντας σιγά σιγά άνεση, για περἰπου μια ώρα και για μέγιστο βάθος 7-10 μέτρων.

Θα μπορέσετε έτσι να δείτε και να απολαύσετε ένα νέο υπέροχο κόσμο.

Το «Ανακαλύπτοντας την Κατάδυση» (DSD) δεν αποτελεί πιστοποιημένο μάθημα από μόνο του, αλλά οι δεξιότητες που μαθαίνετε καλύπτουν το πρώτο στάδιο του μαθήματος PADI Open Water Course και θα μετρήσουν σε αυτήν την πιστοποίηση εάν επιθυμείτε να συνεχίσετε και να γίνετε αυτόνομοι δύτες.

Προϋποθέσεις για το Discover Scuba Diving:
Τουλάχιστον 10 ετών

Τιμή:
65 €

Gallery